YENİ YIL ve MEKKE’nin FETHİ KUTLU OLSUN

30 Aralık 2017, 23:29 206 views

Kaymakamimiz ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, Yeni Yıl ve Mekke’nin Fethi günü münasebetiyle yayınlamış olduğu mesajda,
”2018 Yılının, tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V), kan dökmek yerine affetmeyi seçerek insanların ruhunu İslamın kapısına açmıştır. Başta İslam dünyası olmak üzere yeryüzünde acının ve kederin son bulması için tıpkı Mekke’nin fethinde olduğu gibi insanlığın merhamete ve barışa ihtiyacı vardır. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan yeni yılın insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi diliyorum. ” dedi.