YEMİŞLİ MAHALLESİNDE YENİ İMAR YOLU AÇILARAK SOKAKLARDA KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI YAPILDI

23 Ekim 2018, 14:05 60 views

Belediyemiz tarafından ilçe merkezi ve mahallelerde yürütülen kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde yürütülen alt yapı çalışmalarının bittiği alanlarda üst yapı çalışmaları için tüm ekipler aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatları ile Yemişli Mahallesinde kilit parke taşı çalışması yapıldı. Yapılan hizmetlerin yanında vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla Yemişli mahallesinde yeni imar yolu açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

İlçemizin her tarafına hizmet götürmek için çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyleyen Başkan HAMİTOĞLU yaptığı açıklamada, “İlçe genelinde başlatmış olduğumuz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yol medeniyettir anlayışı ile hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde hem yeni imar yolları açıyoruz hem de patika görünümündeki eskimiş olan yollarda kilit parke taşı döşeme çalışması yapıyoruz. Hizmete ihtiyacı olan mahallelerimizden biri olan Yemişli mahallesinde vatandaşlarımızın toz, toprak içerisinde kalan yollarını kilit parke taşı ile döşedik. Ayrıca öğrencilerin okula gitmek için kullandıkları patika yolu imara açarak kilit parke taşı ile düzenledik. Bu vesileyle hem öğrencilerimiz hem de vatandaşlarımız artık çamurlu patika yolları değil temiz ve düzenli olan parkeli yolları kullanacaklar.”dedi.