YAZAR BULUŞMAMIZDA İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİ

5 Ocak 2018, 13:12 213 views

YAZAR BULUŞMAMIZDA İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİ.

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle açılan Mihmander Kitap Kafede, öğrencilerin yoğun katılımıyla imza günü gerçekleşti.

Ünlü Şair-Yazar Kaan Murat YANIK’ın kitaplarının dağıtıldığı imza gününde, ufak söyleşilerde gerçekleşti.

Öğrencilerle sohbet edip sorularını cevaplayan YANIK, ‘’Hizanın doğasını ve insanlarını çok sevdim, öğrencilerin kültür ve sanata olan merakı bizleri mutlu etti. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun gençlere vermiş olduğu önem göz önünde. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ Dedi.

Öğrencilerimize yapmış olduğumuz ikramlardan sonra çekilen hatıra fotoğraflarıyla imza günü son buldu.