YAŞANILIR BİR HİZAN İÇİN YENİ İMAR YOLLARI AÇARAK, ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

21 Haziran 2018, 23:20 46 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatları ile Belediyemiz tarafından Kültür Mahallesi TOKİ mevkii Gavsı Hizan İlkokulu bahçesinde genişletme çalışmaları yapılarak, menfez döşeme, taş duvar ve yeni imar yolu çalışmaları yapılıyor.

Başkan HAMİTOĞLU, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar hakkında şöyle konuştu: “Öğrencilerimizin daha geniş ve daha nezih bir ortamda hem okuyup hem de ders aralarında etkinliklerini gerçekleştirmeleri için Gavsı Hizan İlkokulu bahçesinde genişletme çalışmalarını başlattık. Bunun yanında ulaşım açısından tehlike arz eden noktalarda, sulama kanallarının geçtiği yollarda yeni menfezler ile toprak kayması tehlikesi olan noktalarda da taş duvar örme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda mahallelerimizde yeni imar yolları açarak vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilerek daha rahat ulaşım sağlanmasını amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”