YAŞANILIR BİR HİZAN İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

23 Haziran 2018, 23:23 42 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatları doğrultusunda ilçemizde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Taşlıpınar mahallesi Spor Kompleksi arkasında yeni imar yolları açılarak, dere ıslah ve menfez döşeme çalışmaları yapıldı.

İlçedeki çalışmalar için seferber olduklarını söyleyen Başkan HAMİTOĞLU, şöyle konuştu: “Hizan ilçemizde, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yoğun bir çalışma sürdürmekteyiz. Bu çalışmalarımızla yeni imar yolları açarak dere ıslah çalışmaları yapmaktayız. Yine aynı zamanda menfez döşeme çalışmaları yapmaktayız. Yeni açılan imar yolları ile vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilerek daha rahat ulaşım sağlanmasını amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.