VALİ İSMAİL USTAOĞLU'ndan İLÇEMİZE ZİYARET | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

VALİ İSMAİL USTAOĞLU’ndan İLÇEMİZE ZİYARET

17 Ocak 2018, 13:46 520 views

VALİ İSMAİL USTAOĞLU’ndan İLÇEMİZE ZİYARET

Bitlis Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU, Tatvan Kaymakamı Mehmet ALİ ÖZKAN, İl Alay Komutanı Jandarma Albay Erhan DEMİR, İl Emniyet Müdürü Yaman AĞIRLAR ve il müdürleri ile birlikte İlçemizi ziyaret etti.
Bitlis Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU ilk olarak ilçemiz Hükümet Konağı bahçesinde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU ve Daire amirlerince karşılandı. Kaymakam HAMİTOĞLU’nun makamında İlçe hakkında brifing alan Vali USTAOĞLU daha sonra Kaymakamlık toplantı salonunda Kurum amirleri ile birlikte toplantı düzenledi. Buradan İlçemiz Kültür Merkezine geçen Vali USTAOĞLU halkla buluşma toplantıları kapsamında köy ve mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Muhtarların sıkıntılarını dinleyen Vali USTAOĞLU sıkıntıların en kısa zamanda giderileceğini dile getirdi. Buradan Emniyet Amirliğine geçen Vali USTAOĞLU ve beraberindekiler Emniyet çalışmaları hakkında İlçe Emniyet amirinden brifing aldı. Emniyet personelleriyle de bir araya gelip sohbet ettiler. Emniyet Amirliği ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali USTAOĞLU daha sonra öğlen namazını kılmak üzere beraberindekiler ile birlikte İlçemiz Merkez Camiine gitti. Namazın ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Vali USTAOĞLU ve beraberindekiler bir süre halkla sohbet etti. Daha sonra Belediye Başkanlığına geçen Vali USTAOĞLU burada Belediye çalışmaları hakkında Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın HAMİTOĞLU’ndan brifing aldı. Belediye çalışmalarından dolayı Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın HAMİTOĞLU’na teşekkür eden Vali USTAOĞLU buradan beraberindekiler ile birlikte 75. Yıl Abidin İnan Gaydalı kız Yatılı Ortaokuluna geçti. Öğrenciler ile birlikte öğlen yemeğini yiyen Vali USTAOĞLU daha sonra İlçemiz Nurs Köyünü ziyaret etti. Burada köylüler ile sohbet eden Vali USTAOĞLU daha sonra Bediüzzaman Said-i Nursi’nin yaşadığı evi ve namaz kıldığı camii ziyaret etti. Daha sonra ilçemiz Gayda köyünde bulunan Gavs-i Hizan Hazretlerinin kabrini ziyaret eden Vali USTAOĞLU beraberindekiler ile birlikte ilçemizden ayrıldı.

Bitlis Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’na teşekkürlerini iletti. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Bülent HAMİTOĞLU Sayın Valimiz USTAOĞLUNA ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.