Türk Polis Teşkilatının 174’üncü Kuruluş Yıl dönümü İlçemizde Törenle Kutlandı

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
10 Nisan 2019, 15:51 158 views

İlçemizde, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Hükümet Konağı bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Belediye Başkanımız Sayın Cezail AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim KURT, Kurum Amirleri, polis teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Emniyet Müdürü KURT’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla tören başladı. Daha sonra bir dakikalık saygı duruşundu bulunuldu.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81