SPOR ŞENLİKLERİN’de DERECEYE GİREN OKULLARIMIZA ÖDÜL TÖRENİ

23 Aralık 2017, 13:27 321 views

İlçemiz de sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen Spor Şenliklerinde bu gün ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hayrullah BULDUK, Özel İdare Müdürü Şiar GÜMÜŞ,Milli Eğitim Müdürü Nejdet İNAN, Gençlik ve Spor Müdürü Erkan DOYMAZ ve AK Parti İlçe Başkanı Ebubekir ÇAKMAK katılarak, dereceye girenlerin ödüllerini takdim ettiler.

Gençlik ve Spor Müdürümüz Erkan DOYMAZ, ”Amacımız Hizan gençliğini terör ve uyuşturucu illetinden uzak tutmaktır. Spor Şenlikleri organizasyonunda gençlerimizin ilgisi beklentimizden büyüktü. Etkinlikteyken öğrencilerimizin yüzündeki mutluluğu ve gözlerinde ki ışığı gördüğümüzde motivasyonumuz artıyordu. Gençlerin geleceğini düşünen, onlara her türlü desteği veren ve bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.