SPOR ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
20 Aralık 2017, 11:28 378 views

Belediyemiz ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlümüzün ortaklaşa organize ettiği spor şenlikleri bu günde devam ediyor. Organizasyona bir çok öğrenci ve vatandaş katıldı.Gençlik Hizmetleri Spor Müdürümüz Sayın Erkan DÖYMAZ, ”Gençlerimize olan hassasiyetinden dolayı bu tür organizasyonlara katkılarını esirgemeyen, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’na teşekkürlerimizi sunarız.” dedi. Neşeli geçen spor şenlikleri etkinliğimiz devam edecektir.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81