SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN İLÇEMİZE SEMT SAHALARI YAPTIK

19 Haziran 2018, 16:31 225 views

Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun destekleri ile ilçemizde farklı bölgelere 16 adet semt sahası yapılarak halkın hizmetine sunuldu.
Hizan Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın katkılarıyla ilçede farklı bölgelere yapılan 16 adet semt sahaları hakkında açıklama yapan Hizan Belediye Başkan Vekili Bülent HAMİTOĞLU, “’İlçemizde çeşitli spor aktivitelerinin yapılacağı semt sahalarına ihtiyaç duymaktaydık. Bu ihtiyacımızın karşılanması adına ilçemize on altı adet semt sahası yapmanın gururunu yaşıyoruz. Yapılan bu çalışmalar ile çocuklarımız daha donanımlı, temiz ve bakımlı sahalarda spor yapacaklar. Gelecek çocuklarımızın ve gençlerimizin elinde. Bizler ne kadar sağlam, sağlıklı bireyler yetiştirirsek geleceğimiz de o kadar sağlam temeller üzerine atılmış olur. Bu kapsamda bize destek veren Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na teşekkürlerimizi sunarız’’ dedi.