KÜLTÜR ve SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

20 Aralık 2017, 10:17 211 views

İlçemiz Kültür Merkezinde 12-15 Aralık tarihlerinde devam edecek olan ”Kültür ve Sanat Günleri” ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Saat 14:00’da Konferans salonunda toplanan öğretmen ve öğrencilerimizle ünlü yazar-şair pen Türkiye Merkezi Başkanı Halil İbrahim ÖZCAN, yazar-şair Ayten MUTLU ve yazar-şair Hüseyin ALEMDAR buluştu. İlçemiz Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen buluşmada, Gençlik ve Edebiyatımız konulu söyleşiye ilgi büyüktü.

Saat 18:00’da Kültür Bakanlığı THM Sanatçılarından Arif ÇELİK ve Orhan URAL’ın da katılımıyla söyleşi ve türkü dinletisi yapılmıştır.