KAYMAKAMLIK ve BELEDİYEMİZİN DESTEĞİYLE FUTSAL HALK TURNUVASI DÜZENLENDİ

28 Şubat 2018, 13:16 261 views

Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin desteğiyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futsal Halk Turnuvası’na 18 takım katıldı.

Hizan Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya vatandaşların ilgisi büyüktü. Turnuvanın açılışında Şehrin Kalbi ve Horozdere takımları mücadele etti.

İlçemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erkan DÖYMAZ, ‘’Turnuvaya katılan takımlar ilk aşamada 4 grupta mücadele edeceklerdir. Turnuva daha sonra yapılacak olan final maçıyla, 23 Mart’ta son bulacaktır. Bu tür etkinliklerde bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.