KAYMAKAMLIK ve BELEDİYEMİZ BÜNYESİNCE HAZIRLANAN FUTSAL HALK TURNUVASI, FİNAL MAÇIYLA SONA ERDİ

18 Mart 2018, 19:39 117 views

İlçemiz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Futsal Halk Turnuvasında bu gün, final maçı heyecanı yaşandı. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’ nun topa başlangıç vuruşuyla final maçı başladı. Vatandaşların tezahürat yapıp desteklediği takımlar kıyasıya mücadele edip hünerlerini gösterdiler.

SMM Spor Lisesi ve Kaplan Kömürcülük takımları arasında oynanan maç beraberlikle sonuçlandığı için penaltılara uzatıldı. Penaltılar sonucu Kaplan Kömürcülük oynanan final maçında şampiyon oldu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Erkan DOYMAZ, ‘’ Halkımızı ilk defa bu kadar birbirleriyle yakın gördüm. Bu birlikteliği ve beraberliği hepimiz özlemiştik. Hep birlikte eğlendik ve güldük. Birliğimizin hiçbir zaman bozulmamasını temenni ediyorum. Bizleri böyle bir etkinlikte buluşturup, desteklerini her zaman gösteren Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’na sporcularımız ve spor camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyorum.’’ Dedi.