KAYMAKAMIMIZ ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BÜLENT HAMİTOĞLU’ndan, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI

11 Şubat 2018, 19:38 270 views

Suriye’nin kuzeybatısında, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere ‘Zeytin Dalı Herakatı’ düzenlenmektedir.

Harekatta şehit düşen ve gazi olan vatan evlatlarımız için, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, ‘’20 Ocak 2018’de Şanlı Ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup terör örgütlerine yönelik başlatılan bu harekatta yiğitçe savaşıp Şehit düşen kahraman vatan evlatlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, Gazilerimize de acil şifalar niyaz ediyorum. ‘’ dedi.