KAYMAKAMIMIZ ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BÜLENT HAMİTOĞLU, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

2 Mart 2018, 13:10 343 views

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de gerçekleştirilen operasyonlar sırasında 8 askerin şehit olduğu, 13 askerin yaralandığı bildirilmişti.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, ‘’ Zeytin Dalı Harekatı’nın 41.gününde bölücü terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonda Keltepe’de çıkan çatışmada 8 kahraman vatan evladımız şehit, 13 askerimizin ise yaralanma sının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şehit düşen Kahraman Vatan Evlatlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı niyaz ediyorum.’’ dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ VE MEMLEKETLERİ

Astsubay Uğur Palancı – İzmir