KAYMAKAMIMIZ ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BÜLENT HAMİTOĞLU’ nun ‘’23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’’ MESAJI

22 Nisan 2018, 23:48 120 views

Özgürce yaşama kararlılığımızın anıtı ve milli egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98. Yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş adımını atmasıyla başlayan,  23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanmasıyla ve milletimizin tüm bireylerinin kenetlenmesi ile devam eden egemenlik mücadelesinin geçmişimizde ve geleceğimizde seçkin ve anlamlı bir yeri bulunmaktadır.

Milletimizin huzuru ve refahı, ülkemizin gücü ve kalkınmışlığı için gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi hür olarak hayatlarını idame ettirmeleri hepimizin en büyük arzusudur. İnanıyorum ki, çocuklarımız yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olarak milletimizin ufuklarını aydınlatacaklar, Güçlü Türkiye’yi omuzlarında yükseltecekler ve tüm dünyanın özlediği barış ve kardeşliğin tesisi için azimle çaba sarf edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, güzel ülkemizin ve tüm dünya çocuklarının, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” kutluyor, bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyorum.