KAYMAKAMIMIZ ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BÜLENT HAMİTOĞLU, MİNİK SPORCULARIMIZI ZİYARET ETTİ

12 Mart 2018, 20:29 190 views

İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait Kapalı Spor Salonu ile Stadyumu ziyaret eden Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, minik sporcularımızla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, minik sporcularımızla geçirdiği neşeli anların ardından, onların isteklerini dinleyip not ettirdi.

Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Erkan DÖYMAZ, ‘’ Spora olan ilgi geçmiş yıllara nazaran oldukça arttı. Minik sporcularımızın yoğun ilgisi bizleri memnun ediyor. Gelecek nesil sporla ilgilendiği için daha sağlıklı olmakla beraber, terör ve uyuşturucu illetinden de uzak duruyor. Bunları gördükçe çalışma motivasyonumuz da oldukça artıyor .Burada en büyük övgüyü hak eden, her türlü ihtiyacımızı maddi ve manevi olarak karşılayan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’na teşekkürlerimi saygılarımla sunuyorum. ‘’ diyerek açıklamada bulundu.