KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN BÜLENT HAMİTOĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN BÜLENT HAMİTOĞLU’NUN YENİ YIL MESAJI

1 Ocak 2019, 00:05 59 views

Değerli Hizanlılar;

Milletçe güven ve huzur içerisinde geçirdiğimiz bir yılı daha geride bırakarak, İlçemiz ve Ülkemiz için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığımız 2019 yılını sizlerle birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Her yeni yıl canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu günlerin habercisidir. 2018 yılını bu duygularla uğurlarken, yeni yılda başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleri ile birlikte el ele vererek, Hizan’ımızın gelişmesi ve kalkınması için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2019 yılının milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.