KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN BÜLENT HAMİTOĞLU TARAFINDAN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

22 Ağustos 2018, 00:41 202 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU, ilçemizdeki vatandaş, esnaf, muhtar ve kurum amirleri ile Öğretmenevinde bir araya gelerek bayramlaşma programı düzenledi.

Öğretmenevinde vatandaşların yoğun katılım sağladığı bayramlaşma programında Başkan HAMİTOĞLU, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde idrak edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en içten haliyle yaşandığı ve yaşatıldığı, millet olarak güçlü bağlarla sahip olduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesine zemin oluşturan Kurban Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sebeple millet olarak kutsal vatanımızda binlerce yıldır hakim kıldığımız sevgi ve barış iklimi ekseninde, bayramın birleştirici ve bütünleştirici yönünü güçlü bir şekilde hissetmek ve bu duygular içerisinde bir bayram geçirmek için gayret göstermeliyiz. Bu çerçevede bayram süresince şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile buluşmaya, aile efradımızla bir araya gelmeye, yakınlarımızı ve komşularımızı ziyaret etmeye, büyüklerimizin hayır duasını almaya, küçüklerimizin heyecanına ortak olmaya, yardıma muhtaç olanlarla imkanlarımızı paylaşmaya ve böylelikle bayramın manevi havasını mümkün olduğunca hep birlikte teneffüs etmeye çalışmalıyız. Bu vesile ile tüm Hizanlı vatandaşlarımın, ilçemizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, şehit ailelerimizin, bütün gazilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım” dedi.

Öğretmenevinde bayramlaşma programını bitiren Başkan HAMİTOĞLU, daha sonra İlçe Emniyet Amirliğini, ardından da İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek polis ve askerlerimizle bayramlaştı.