KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN BÜLENT HAMİTOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMININ 96’NCI YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

30 Ağustos 2018, 16:15 131 views

Milletin bağımsızlığına her şeyden daha fazla önem verdiğinin nişanesi olan 30 Ağustos’ta, kutsal bilinen vatanın savunması için aziz milletin, çok büyük bir destan yazdığını, Malazgirt Savaşı ile Anadolu’nun kapılarını açan ecdadın, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile sonsuza dek Türk yurdu olarak kalacağı tüm dünyaya gösterilmiştir.
Milli birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatı olan 30 Ağustos Zaferinin; milletin tarih boyunca var olan bağımsızlık inancının, vatan ve bayrak sevgisinin ölümsüz bir ifadesi, Türk Ordusu’nun da disiplin ve kahramanlığının göstergesi olmuştur. Aziz Hemşerilerim, Tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içinde, kararlı duruşuyla aşan aziz milletimiz bugün de İstiklalimizi tehdit eden dış güçler ve onların içerdeki uzantıları olan şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vermekten asla çekinmemiştir ve çekinmeyecektir. Unutmayalım ki; Tarihte hiçbir dönem dayatma ve sömürüyü kabul etmeyen bir milletin fertleri olarak bugünkü mevcudiyetimizin yegâne dayanağı da aynı onurlu duruştur. Bu duygu ve düşüncelerle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum.”