KAYMAKAM HAMİTOĞLU, KURUM AMİRLERİ VE MUHTARLARLA YILSONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

7 Aralık 2018, 13:40 55 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun başkanlığında muhtarlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için Kaymakamlığımıza veya idari birimlere müracaatları beklenmeden, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla yapılan muhtarlar toplantısına, kurum amirleri, köy ve Merkez mahalle muhtarları katıldı.

Hizan Merkez Yatılı Ortaokulunda düzenlenen yemekte muhtar ve kurum amirleri ile bir araya gelen HAMİTOĞLU, düzenlenen toplantıdaki amaçlarının ilçe genelindeki sorun ve sıkıntıların birinci ağızdan dinlenip, çözümü noktasında neler yapılabileceği üzerine istişareler yapmak olduğunu söyledi.

Hizan’da kamu hizmetlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Kaymakam HAMİTOĞLU, “Bizlerin ve mahallelerimizde, köylerimizde yönetici konumundaki muhtarlarımızın, kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi, toplumun huzur ve güveninin sağlanması noktasında önemli görevleri vardır. Özellikle asayiş ve güvenliğin tesisinde muhtarlarımızın hassas olmaları, bu konuda bizlerle ve ilgili kurumlarımızla sürekli irtibat halinde olmalarını bekliyoruz. Bu toplantıların bir başka amacı ise, yürüyen ve devam eden kamu hizmetlerini görüşmek, yapılması gereken kamu hizmetleri noktasında fikir alışverişinde bulunmaktır. Etkili ve çözüme yönelik kararlar alıp, bu kararların da uygulanmasında sağlam bir iradeyle yapılması gereken konuları irdeleyeceğiz. İnsanlara doğrudan hizmet sunan kamu görevlilerimizde buradadır. Sizlerinde talepleri, istekleri ve eleştirileri varsa doğrudan birinci ağızdan öğrenilmesi, kayda alınması ve gereğinin yapılması sağlanacaktır” diye konuştu.
Kaymakam HAMİTOĞLU başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Tabur Komutanı Ümit DUYU, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin KALE ile birlikte köy ve mahalle muhtarları ile kurum amirleri katıldı.