KAYMAKAM HAMİTOĞLU ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ KURMAK İÇİN KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

23 Haziran 2018, 20:01 164 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU, ilçe merkezine bağlı köyleri ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Köylerde devam eden çalışma ve hizmetleri yerinde denetleyen HAMİTOĞLU, hem köylerin hem de köylülerin sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit ediyor. Sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında köylere kadar giden HAMİTOĞLU’nun bugünkü durağı Çökekyazı ve Horozdere köyleri oldu.

Çökekyazı köyünde ziyaretini tamamlayan HAMİTOĞLU, daha sonra Horozdere köyüne geçerek bel fıtığı ameliyatı olan Horozdere Köyü muhtarı Gıyasettin AYDIN’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Köy sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Kaymakam HAMİTOĞLU, şu açıklamalarda bulundu; “Köy sakinlerimizi, köylerinde ziyaret ederek, sorunlarını ve isteklerini ilk ağızdan dinlemek istedik. Bu vesileyle her köyümüze gidip vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Köylerimize giderek hem hizmetleri yerinde görmek hem de ne gibi eksiklikleri olduğunu tespit etmek amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Geniş ve kapsamlı köy ziyaretlerimize devam ederek Devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu göstereceğiz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köy sakinleri, ilgi ve alakalarından ötürü Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’na teşekkürlerini ilettiler.