KAYMAKAM HAMİTOĞLU, BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CEZAİL AKTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
12 Nisan 2019, 16:33 161 views

Hizan Kaymakamı Sayın Bülent HAMİTOĞLU, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Hizan Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Cezail AKTAŞ’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Hizan Belediyesine görevlendirilen Kaymakam HAMİTOĞLU, yapılan seçimlerden sonra Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı olarak seçilen AKTAŞ’ı ziyaret etti.

Başkan AKTAŞ yaptığı açıklamada, “Daha önce İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname ile Hizan Belediyesine görevlendirilen Sayın Kaymakamımız Bülent HAMİTOĞLU’nu burada ağırlamaktan mutluluk duyduk. Görev süresi boyunca ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar ve hayata geçirdiği hizmetler takdire şayan. Kaymakam Bey ile ilçemiz adına görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine vatandaşlarım adına teşekkür ederim. Bizler de yapılan bu hizmetleri daha da ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız. İlçemizi kalkındırmak, refah seviyesini arttırmak ve hak ettiği yerlere getirmek için Sayın Kaymakamımız ile birlikte her zaman diyalog içerinde olacağız. Buraya kadar gelerek bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81