KARLA MÜCADELE EKİPLERİMİZ 7/24 ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

18 Ocak 2018, 14:53 83 views

KARLA MÜCADELE EKİPLERİMİZ 7/24 ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR.

Hizan Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışı sonrası ilçe genelinde karla mücadele çalışması yapıyor. Vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor.

Gece boyunca çalışmaların devam ettiği esnada, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, yerinde incelemelerde bulunarak çalışanlarla yakından ilgilendi.

Karla Mücadele ekiplerinin yapmış olduğu açıklamada, ‘’Vatandaşlarımıza hizmet etmek ve hizmetimiz sonucu vatandaşlarımızın yüzünde ki memnuniyeti görmek bizleri mutlu etmekle kalmıyor, çalışma şevkimizi de arttırıyor. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, gecenin ilerleyen saatlerinde bile yanımızdan ayrılmayarak bizlere destek oldu. Gece yada gündüz olması bizim için önemli değil Hizan halkı her şeyin en iyisini hak ediyor.’’ dediler.

Belediyemiz öz kaynakları ile araç envanterimize kazandırdığımız Kar Küreme aracı da vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Kar Küreme aracıyla kaldırımlarda ki karlar temizlenmeye başlandı.