İMARA YENİ AÇILAN YOLLAR KİLİT PARKE TAŞI İLE SÜSLENİYOR

6 Kasım 2018, 11:39 45 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU tarafından verilen talimatlar ile imara yeni açılan yollar kilitli parke taşlarıyla süsleniyor.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Devlet Hastanesi yoluna ek olarak Kültür Mahallesinden TOKİ mevkiine çıkan imara kapalı yolları bir bir açarak kilit parke taşı ile süslüyor. Yeni açılan imar yolu ile Devlet Hastanesine daha kolay ulaşım sağlandığını ve onlarca evin bulunduğu Kültür Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların sorununu çözdüğünü belirten Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU, “İlçemiz büyük bir hızla gelişmekte ve her geçen gün yeni yapılar yapılmakta. Bu nedenle yol ihtiyaçları bulunmaktadır. İmara kapalı yolların açılması için Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Kültür Mahallemizde yol tespit çalışmaları başlattı. Yapılan aplikasyon çalışmalarının ardından altyapısı tamamlanan daha önce imara kapalı olan yollarımızı ulaşıma açarak bordürlü kilitli parke taşları ile süslüyoruz. Yol medeniyettir. Yolların yapılmasıyla ancak bir yerleşim yerinde büyüme ve gelişme sağlanır. İlçemizdeki yol sorununun tamamını çözerek vatandaşlarımızın ulaşımına katkı sağlayacağız inşallah. Bunu da büyük azimle yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.
İlçe sakinleri ise, imara kapalı yolların yeniden açılmasıyla ulaşım sorunlarının çözüldüğünü belirterek, “Yeni yapılan meskenlerin yolları bulunmamaktaydı. Araçlarımızla evlerimize gitmekte zorlanıyorduk. Açılan yolların kilitli parke taşlarıyla yapılması bize büyük bir hizmettir, başta Kaymakamımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular” dedi.