İLÇEMİZİ BAKAN YARDIMCISI SAYIN MEHMET ERSOY VE VALİMİZ SAYIN İSMAİL USTAOĞLU, ZİYARET ETTİ

1 Nisan 2018, 17:47 278 views

İLÇEMİZE BAKAN YARDIMCISI SAYIN MEHMET ERSOY VE VALİMİZ SAYIN İSMAİL USTAOĞLU ZİYARETTE BULUNDU

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY, Hükümet Konağı bahçesinde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU ve heyeti tarafından karşılandı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, İçişler Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY’ a yapılan çalışmalarla ilgili brifingi sundu.

Hükümet Konağında yapılan toplantının ardından Merkez Camiinde kılınan namaz sonra Sayın ERSOY ve beraberindekiler vatandaşlarla bir araya geldiler.

Yaptığı açıklamada Sayın ERSOY, “Ülkemizde birkaç yıldır yoğun bir şekilde terörle mücadele ediyoruz. Karşımızda olanların bir tek derdi var. Son devletimizi ortadan kaldırmak, hepimizi hep birlikte vatansız bırakmak. Bunların hiçbirinin bir diğerinden farkı olmadığını, FETÖ’ sünün de, PKK’ sının da, YPG’ sinin de, DEAŞ’ ın da hepsinin aynı yerden kumanda edildiğini ve tek bir gaye için kullanıldıklarını, bu toprakları da Suriyelileştirmek, bu toprakları da Iraklaştırmak ve hepimize huzur yerine, mutluluk yerine kan ve gözyaşı yaşatmak. Bunu engellemek için sizlerin verdiği destekle, sizlerin verdiği gayretle, Cumhurbaşkanlığımızın desteğiyle çok yoğun bir mücadele veriyoruz” dedi.

Kayyum belediyecilik uygulamamız da bu mücadelemizin bir parçasıdır” diyen Ersoy, “Milletimize, insanlarımıza hizmet olsun diye verdiğimiz kaynakların sizin huzurunuza, canınıza, malınıza kasteden insanlara mermi olarak gitmesini engellemek istedik. Yine sizlere hizmet için sunulması gereken kaynakların amacı dışında kullanıldığında ne kadar güzel işler yapıldığını hep birlikte gördük. Burada da çok güzel işler yapılmıştır. Buraya güzel hizmetler yapılmış. Hepimize düşen bir görev var. Bu huzurun, bu mutluluğun, bu hazzın keyfini çıkaralım ve sahip çıkalım. Bir daha hiçbir şekilde yol kazasına fırsat vermeyelim. Allah’ın izniyle bizim bu topraklardan başka gidecek yerimiz, yaşayacak yerimiz yok. Biz artık ağlamak istemiyoruz. Biz artık ağıt yakmak istemiyoruz. Biz artık gözyaşı dökmek istemiyoruz. Biz emperyalistlerin postalları altında evlatlarımızın ezilmesini istemiyoruz. Buna izin vermeyeceğiz. Huzurun, güvenliğin hazzını aldık. Bundan sonra bunu bozmaya hiç kimsenin yeltenmesine, hiç kimsenin kalkışmasına fırsat vermeyeceğiz. Kafalarına taktıkları maskelerin arkasına sığınıp kalleşce bizim kanımızı akıtarak, evlatlarımızı anasız babasız bırakarak varlıklarına hissettirmeye çalışanlara asla ve asla izin vermeyeceğiz. Karış karış bu toprakları gezeceğiz. Bu topraklarda sizlerle beraber olacağız. Çatlasalar da patlasalar da bu memlekette, bu coğrafyada birlikte yaşamanın keyfini sunacağız” şeklinde konuştu.

İlçemiz öğretmen evindeki öğle yemeğinin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY, Bitlis Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU ve beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizden ayrıldı.