İLÇEMİZDEKİ ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

25 Haziran 2018, 10:44 55 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatları ile Belediyemiz tarafından Kültür Mahallesi TOKİ mevkisinde yol genişletme çalışmaları yapılarak, menfez döşeme, taş duvar ve yeni imar yolu çalışmaları yapımına devam ediliyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan HAMİTOĞLU, “Vatandaşımız nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa Belediye olarak her yere yetişmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizen HAMİTOĞLU, Hizan Belediyesi olarak ilkelerinin “nerede insan orada hizmet” olduğunu söyledi. Başkan HAMİTOĞLU, “Yaptığımız çalışmalarda gördük ki; bölge insanımız hizmete susamış durumda. Hizan Belediyesi olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz. Her yerde hizmet eksiği bulunmaktadır. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz” dedi.