İLÇEMİZDEKİ CADDE VE SOKAKLAR KİLİT PARKE TAŞI İLE DÖŞENİYOR | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

İLÇEMİZDEKİ CADDE VE SOKAKLAR KİLİT PARKE TAŞI İLE DÖŞENİYOR

27 Kasım 2018, 16:14 91 views

Belediyemiz tarafından cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ve düzenleme ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Birçok mahallenin en ücra köşelerine kadar kilitli parke taşı döşeme çalışması devam ederken, çalışmaların yakından takipçisi olan Başkan HAMİTOĞLU şu açıklamalarda bulundu; “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı yol yapım ve düzenleme ekipleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında Esentepe Mahallesi ara sokaklarında bordür döşeme çalışmaları ile kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Sezon sonuna gelmekle birlikte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İş sezonu bitmeden çalışmalarımızın büyük kısmı bitecektir inşallah. Yol medeniyettir anlayışı ile birçok sokakta bugüne kadar yapılmayan yol, kanalizasyon, kilitli parke taşı döşeme, kaldırım çalışması yaptık. Her mahallemizin en ücra köşesine kadar hizmet götürmek için çalışıyoruz” dedi.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU, vatandaşın mağdur olmaması için çalışmaların hızlı ve daha titiz bir şekilde yürütülmesi gerektiğini belirtti.