İLÇEMİZDE YOL YAPIM, GENİŞLETME VE İSTİNAT DUVARI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

25 Haziran 2018, 17:04 388 views

Belediyemiz tarafından ilçemizin farklı yerlerinde yol yapım çalışmalarının yanı sıra yol genişletme ve istinat duvarı yapım çalışmaları yapılıyor.
İlçemizin birçok yerinde başlatılan yol çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz, Taşlıpınar Mahallesi Sosyal Konutlara giden mevkide, yol genişletme çalışmasının ardından kilit parke taşı döşemesi çalışmaları yapıldı.
Yapılan kilit parke çalışmaların ardından istinat duvarı yapım çalışmalarına da başlandı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Bülent HAMİTOĞLU, “Vatandaşlara hizmet götürebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, ilçenin her yerine hizmet götürmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan HAMİTOĞLU, ilçenin birçok yerinde farklı alanlarda çalışma başlattıklarını ifade ederek, “Belediye olarak halkımıza en güzel hizmeti götürebilmek adına imkânsızlıklarımıza rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. İlçemizin birçok yerinde sıkıntı yaşanan yollarımızı bitirerek halkımızın hizmetine sunduk. Bazı yerlerde yol genişletme ve istinat duvarı çalışmalarının yanı sıra yol yapım çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte program dâhilinde bütün yollarımızda yaşanan sıkıntıları çözmeye çalışacağız. İlçemizin birçok yerinde hizmet eksiği bulunmaktadır. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz” dedi.