İLÇEMİZDE YENİ İMAR YOLLARI AÇILARAK TAŞ DUVAR ÖRME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

8 Ağustos 2018, 18:54 83 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile ilçe genelinde başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yeni açılan imar yolları ile birlikte yol genişletme çalışmaları yapılarak taş duvar örme işlemleri yapılıyor.

Yukarı Karasu mahallesinde yeni açılan imar yolları ile birlikte yol genişletme, zemin çalışması ve taş duvar örme çalışması devam ediyor.

Yeni imar yolları ve alanları ulaşıma bir an önce açmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan HAMİTOĞLU şu açıklamalarda bulundu; “Sosyal ve Kültürel Belediyecilik olarak ilçemizde başlattığımız hizmet seferberliği ile yeni imar yollarını açarak gelişime katkı sağlıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokakta hizmetler gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmaları kısa sürede tamamlayacağız. ” şeklinde konuştu.