İLÇEMİZDE YENİ İMAR YOLLARI AÇILARAK TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI YAPILIYOR

28 Haziran 2018, 09:31 45 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatlarıyla ilçe genelinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yeni açılan imar yolları ile birlikte yol genişletme çalışmaları yapılarak taş duvar örme işlemleri yapılıyor.

Kültür mahallesinde yeni açılan imar yolları ile birlikte yol genişletme, menfez döşeme, zemin çalışması ve taş duvar örme çalışması devam ediyor.

Yeni imar yolları ve alanları ulaşıma bir an önce açmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan HAMİTOĞLU, yol güvenliğini sağlamak amacıyla da ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvarla istinat çalışmalarının gerçekleştirildiğini vurguladı.