İLÇEMİZDE YENİ AÇILAN İMAR YOLLARINDA ZEMİN ÇALIŞMASI YAPILARAK KİLİT PARKE TAŞI DÖŞENİYOR

9 Ağustos 2018, 13:23 67 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile Belediyemiz tarafından ilçe genelinde ihtiyaç duyulan alanlara yeni imar yolları açılıyor.

İlçemizdeki yol ve altyapı sorunlarını gidermek için Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

İlçemiz genelinde adeta bir kalkınma projesi başlattığını söyleyen Başkan HAMİTOĞLU, şu açıklamalarda bulundu; “İçişleri Bakanlığı tarafından göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalar ile Hizan’ımıza çağ atlattık. İlçemizde hem altyapı hem de yol sorununu büyük oranda çözmüş bulunmaktayız. Çalışmalarımızı hızlandırarak biran önce bitirmeyi hedefliyoruz. Toz ve toprak içerisindeki mahallelerimizde kilit parke taşı çalışmaları yapılıyor. Bununla birlikte ekiplerimiz tarafından belirlenen alanlarda yeni imar yolları açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Mevcut çalışmalarımız bittikten sonra Hizan’ımız modern bir görünüm kazanacaktır. Başlatmış olduğumuz çalışma seferberliğinden dolayı ilçemizde aksaklıklar yaşanabilmektedir. Vatandaşlarımızın çalışmalardan dolayı çıkan aksaklıklar için sağduyulu olmaları bizleri de mutlu edecektir. Tüm çabamız güzel ve yaşanılır bir Hizan için.” dedi.