İLÇEMİZDE SU VE KANALİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

24 Temmuz 2018, 12:57 54 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar doğrultusunda ilçe genelinde kanalizasyon ve su şebekesi hattı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediyemiz ile İller Bankası tarafından yapılan projeler kapsamında ilçe genelinde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatları ile Nur Camisinin yanına yapılan Kur’an Kursu ve Taziye evinin kanalizasyon ve su giderleri için ekipler çalışmalara devam ediyor.

Başkan HAMİTOĞLU ilçe genelinde başlatılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Katılımcı, Kültürel, Çevreci ve Sosyal Belediyecilik alanında gerçekleştirdiğimiz birçok etkinlik ve çalışmaların yanında Hizmet Belediyeciliği alanında da özellikle alt yapıya ayrı bir önem veriyoruz. İlçemiz genelinde önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu çalışmalardan biri olan Su şebekesi ve kanalizasyon projelerinde önemli mesafe kat ettik. Bu yılda mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri ekiplerimiz ayrı ayrı noktalarda çalışarak gerçekleştiriyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren görüldüğü gibi gelişen ve değişen Hizan’ımızda alt yapıya ayrı bir önem veriyoruz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp yeni altyapıyı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.