İLÇEMİZDE SELAHATTİN ALPAY KONSER VERDİ | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

İLÇEMİZDE SELAHATTİN ALPAY KONSER VERDİ

17 Aralık 2018, 11:56 107 views

Türk Halk Müziği sanatçısı Selahattin Alpay ilçemizde konser verdi.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU ilçemizde hayata geçirdiği projeler ile birlikte alt ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra kültürel projelere de ağırlık veriyor.

Hizan’da Kültür ve Sanat günleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyen Hizan Kaymakamlığı ile Hizan Belediyesi, bu sefer Türk Halk Müziği sanatçısı Selahattin ALPAY’ı Hizanlılar ile buluşturdu.

Hizan’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Alpay, “bu tür etkinliklerin düzenlenmesine vesile olan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Bülent HAMİTOĞLU’na teşekkür ederim” dedi.

Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Bitlis Valisi Sayın Oktay ÇAĞATAY, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman AĞIRLAR, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birbirinden güzel türküler seslendiren ALPAY’a Bitlis Valisi Oktay ÇAĞATAY tarafından plaket verildi.