İLÇEMİZDE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

İLÇEMİZDE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

6 Aralık 2018, 11:48 66 views
İlçemizde Mevlid-i Nebi Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı. Mevlid-i NebiHaftası dolayısıyla Hizan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından KültürMerkezi Konferans Salonunda “Hazreti Muhammed ve Gençlik” temalı program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Hizan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından tiyatro etkinliği gerçekleştirilerek ilahiler söylendi. Düzenlenen etkinliğeKaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU, İlçeMilli Eğitim Müdürü Cemalettin GÜNGÖR ile birlikte çok sayıda öğretmen veöğrenciler katıldı.