İLÇEMİZDE KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ KAPSAMINDA YAZARLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

İLÇEMİZDE KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ KAPSAMINDA YAZARLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

30 Kasım 2018, 21:20 121 views

Hizan Kaymakamlığı ile Hizan Belediyesi tarafından organize edilen “Kültür ve Sanat Günleri” kapsamında yazarlar öğrencilerle buluştu.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU ilçemizde hayata geçirdiği projeler ile birlikte alt ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra kültürel projelere de ağırlık veriyor. Bu kapsamda düzenlenen Fotomaraton, Ulusal Sanat Çalıştayı gibi etkinliklerden sonra yazarlar öğrencilerle bir araya geldi.

Hizan Kültür Merkezinde düzenlenen programda, öğrenciler ile bir araya gelen yazarlar roman yazmanın inceliklerinden ve nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgi verdiler.

Hizan’da Edebiyat ve sanat adlı bir söyleşi gerçekleştirdiklerini söyleyen Yazar Halil İbrahim Özcan yaptığı açıklamada; “Hizan’da Kültür ve Sanat günleri kapsamında Tiyatro Oyun Yazarı Ceren Olpak ve yazar Murat Tuncel ile birlikte öğrencilerle bir araya geldi. Salonun dolu olması bizleri mutlu etti. Özellikle öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte solunu doldurmaları etkileyiciydi. İki saat gibi bir söyleşi gerçekleştirdik. Bizi buraya davet eden başta Kaymakam Sayın Bülent Hamitoğlu olmak üzere öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür ederim” dedi.

Söyleşiden sonra öğrencilerle bir araya gelen yazarlar, öğrencilere imzalı kitaplarını hediye ettiler.