İLÇEMİZDE KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

28 Haziran 2018, 09:32 117 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatlarıyla ilçemizdeki cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediyemiz ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla ilçemiz modern bir görünüme kavuşuyor.

Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşilova mahallesi Okullar yolunda kilitli parke taşı döşemesi için zemin çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili HAMİTOĞLU, ilçe genelinde bütün altyapısı biten cadde ve sokaklara kilitli parke taşının döşeneceğini ifade etti. HAMİTOĞLU, “Daha önce kış ayı nedeniyle ara verdiğimiz kilitli parke taşı çalışmaları ve sokak düzenlemesine tekrardan başlamış bulunuyoruz.

Ayrıca ilçe genelinde ve gerekse kırsalda altyapısı bitmiş tüm cadde ve sokaklarımızın kilitli parke ile döşemesini yapacağımızı da belirtmek isterim. Çamurlu ve tozlu bir tek sokak kalmayana kadar kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.