İLÇEMİZDE KANALİZASYON ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

23 Ekim 2018, 14:06 56 views

Belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde yapılan kanalizasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Su ve Kanalizasyon ekipleri, hayata geçirdiği çalışmalar ile ilçemizdeki altyapı gereksinimlerini karşılamaya devam ediyor.

Sağlıklı altyapı sistemine sahip mahalleler inşa etmek için yapılan çalışmalar kapsamında ilçe merkezindeki mahallelerde kanalizasyon hattı çalışmasında sona doğru gelindi.

Belediyemiz tarafından verilen hizmetlerden dolayı ilçemizde artık kanalizasyon sıkıntısı kalmayacağını ifade eden Başkan HAMİTOĞLU, “İlçemizde uzun zamandır devam eden altyapı ve kanalizasyon sorununu ortadan kaldırmak için göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettiriyoruz. Bu doğrultuda Gökçimen Mahallesi 2500 metre, Taşlıpınar Mahallesi 600 metre, Yeşilova Mahallesi 320 metre, Bahçelievler Mahallesi 620 metre, Aşağı Karasu Mahallesi 110 metre olmak üzere toplamda 4150 metre kanalizasyon çalışması yaptık. Amacımız altyapı ve kanalizasyon problemi tamamen ortadan kalkmış bir Hizan oluşturmak.” dedi.