İLÇEMİZDE İÇME SUYU ŞEBEKE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

23 Ekim 2018, 14:06 75 views

Belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından ilçemizin içme suyu, şebeke yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İçme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına Aşağı Karasu Mahallesinde devam eden ekipler çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

İlçemizde 57 kilometrelik su şebekesi yenileme çalışmasında sona doğru gelindiğini söyleyen Başkan HAMİTOĞLU,” Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde hızlı ve güzel gelişmeler yaşanıyor, yaşanmaya da devam edecek. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizde su hattı ve altyapı çalışmaları ile ilgili sorun kalmayacaktır inşallah. Yürüttüğümüz bu çalışmalar ile yarım asırlık su şebekelerini yenileyerek, vatandaşlarımızın daha sağlıklı sistemlerle su tüketmelerini sağlayacağız. İlçemiz genelinde yapmış olduğumuz çalışmalarımızda alt yapıya da çok yatırım yaptık. Mahallelerimizde bulunan eskimiş ve projesiz olan içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledik. Çalışmaların devam ettiği mahallelerimiz de var. Hizmetlerimiz artarak devam etmektedir” dedi.