İLÇEMİZDE İÇME SUYU HATLARI YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

26 Haziran 2018, 16:27 56 views

Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından su hatları yenileme çalışmaları yapılıyor. Tıkanan ve eskiyen su hatları değiştirilerek yerine yeni hatlar çekiliyor. Taşlıpınar mahallesi ile Yeşilova mahallesi arasındaki eski ve tıkanan su hatları değiştirilerek yerine daha sağlıklı borular döşendi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Yürüttüğümüz altyapı çalışmaları ile vatandaşlarımızın daha sağlıklı sistemlerle su tüketmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı yürütürken projesiz ve tekniğe aykırı yapılan eski hatlardan kaynaklı olarak yaşadığımız bir takım sıkıntılar nedeniyle öngördüğümüz su kesintisi biraz uzayabiliyor. Vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı su tüketmesi için ilçe genelinde su hatları yenileme çalışması başlattık” dedi.