İLÇEMİZDE, ALTYAPI ÇALIŞMASI BİTEN YOLLARDA KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMASI YAPILIYOR

3 Ağustos 2018, 11:34 40 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun ilçe genelinde başlattığı projeler ile Hizan daha modern bir görünüm kazanıyor. Önemli projelerden biri olan altyapı çalışmalarının bittiği alanlarda kilit parke taşı yapımı ve yama çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yenikent Mahallesi Sürücüler konutlarında kilit parke yapımı ve yama çalışmaları yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan HAMİTOĞLU; “Belediye olarak bu yıl oldukça kapsamlı bir proje başlattık. Bu projelerden biri de Hizan’ımız için büyük önem taşıyan altyapı projesi oldu. İlçe genelinde altyapı çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Dolayısıyla da yollarımızda önemli ölçüde deformasyonlar oluştu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de altyapı çalışmalarının başladığı günden beri bu deformasyonları önlemek için çalışıyor. Bozulan yerler düzgün bir şekilde kesilerek Kilit Parke ile yama yapılıyor.” dedi.