İLÇEMİZDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim 2018, 22:34 83 views

Cumhuriyetimizin 95. Yıl dönümü ilçemiz Kültür Merkezinde düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

Merkez Ortaokulu ile İstiklal Ortaokulu tarafından ilçemiz Kültür Merkezinde düzenlenen program saat 13.00’da başladı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun katılımları ile gerçekleşen programda aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasından sonra öğrenciler tarafından oyunlar sergilendi. Akşam saatlerinde ise ilçe merkezinde dört yüz metrelik Türk Bayrağı açılarak meşale yürüyüşü yapıldı.