İLÇEMİZ YENİ MİNİBÜS DURAKLARINA KAVUŞTU

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
23 Haziran 2018, 22:46 260 views

Belediyemiz tarafından ilçemizde 5 farklı bölgeye yeni minibüs durakları yapıldı.

Vatandaşlarımızın zorlu kış şartlarında soğuktan, yağmurdan ve kardan korunması için Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatlarıyla ilçemizdeki minibüs güzergâhlarına 5 adet durak yapıldı. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Hastane, Bahçelievler, Gayda üç yol mevkii, Gökçimen, Altınoluk mahallelerine minibüslerin geçtiği güzergâhlara yeni duraklar yerleştirildi.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81