İLÇEMİZ, YAPILAN KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI İLE DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR

18 Temmuz 2018, 13:43 216 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar doğrultusunda Belediyemiz ekipleri tarafından, ilçemiz genelinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçemizdeki tüm sorunlu yolları modern bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Yeşilova Mahallesine giden bozuk ve problemli yolda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Başkan HAMİTOĞLU ilçede başlatılan çalışmalara hız verdiklerini ifade ederek şu açıklamada bulundu; “İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla başlatmış olduğumuz yol yapım çalışmaları kapsamında ilçemize kilitli parke döşeme çalışması yapıyoruz. İnşallah ilçe genelinde farklı alanlarda yapmakta olduğumuz çalışmalarımızı en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Belediye olarak ilçemizdeki sorunlu olan diğer yollarımızın çalışmalarına ve alt yapı çalışmalarımıza da hazırladığımız program dahilinde başlayıp vatandaşımızın sorunlarını tamamen çözmüş olacağız” dedi.