İLÇEMİZ KENT MEYDANINA SAAT KULESİ YAPILDI

29 Haziran 2018, 15:43 58 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatlarıyla Kent Meydanında kötü bir görüntüye sahip olan eski saat kulesi kaldırılarak yerine daha modern ve tarihi izler taşıyan saat kulesi yapıldı.

Başkan HAMİTOĞLU yaptığı açıklamada; “Hizan’ın adına yakışır bir çalışma ile alanda saat kulesi çalışması yaparak görüntü kirliliğini ortadan kaldırdık. Kent meydanındaki kötü görüntüyü kaldırabilmek amacıyla da kent meydanına yakışır bir saat kulesi çalışmamız oldu. Bu vesileyle Kent Meydanına yakışır bir kule yaparak vatandaşın saat kulesi özlemini de giderdik. İlçe genelinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

İlçemizde görüntü kirliliğinin ortadan kaldırıldığını anlatan vatandaşlar ise, “Burada daha önce ucube diye adlandırdığımız bir beton yığını vardı, ama şimdi buraya saat kulesi yapıldı. Saat kulesi bu alanda estetik açısından gayet iyi oldu. Çevre düzenlemesi için Belediyemiz çalışmalar yapıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştular.