İLÇEMİZ, BAHÇELİEVLER MAHALLESİNE OKUL VE CAMİ YAPILIYOR

28 Haziran 2018, 09:32 39 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun destekleri ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın katkılarıyla ilçemiz Bahçelievler Mahallesine 10 derslikli Okul ve Cami yaptırılıyor.

Temeli açılan okul ve Cami için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Başkan HAMİTOĞLU şu açıklamalarda bulundu: “İlçemizi kalkındırmak ve modern bir görüntüye kavuşturmak için ilçe genelinde çalışmalarımızı son hızla devam ettirmekteyiz. Okul ve cami ihtiyacı olan yerlerden biri olan Bahçelievler mahallemizde böyle bir proje başlattık. Amacımız vatandaşlarımıza hizmet ederek geleceğimizin temelleri olan çocuklarımıza güzel eserler bırakmak” dedi.