GÜZİDE İLÇEMİZ HİZAN, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNDE, ÇOCUKLARIMIZIN GÜLER YÜZÜYLE NEŞELENDİ

23 Nisan 2018, 18:17 87 views

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, güzide ilçemiz Hizan’ da şenlik havasında kutlanmaya başlandı.

İlçemiz stadyumunda ve okullarında ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ‘’ dolayısıyla Çocuk Şenliği düzenlendi.

Çocuk şenliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte başladı. İlkokul öğrencilerinin okudumuş olduğu şiirlerinin ardından Anaokulu öğrencilerimizin sergilemiş olduğu ront gösterileri de izleyenlerin büyük ilgisini topladı. Yöresel oyunlarının sergilendiği çocuk şenliğinde sandalye kapmaca ve balon patlatma oyunları da izleyenleri neşelendirdi. Taekwondo ve folklor gösterilerinin ardından çocuk şenliği sona erdi.

Düzenlenen programa Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Bekir SERTTAŞ, İlçe Tabur Komutanımız Binbaşı Ümit DUYU, İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Salih YILDIRIM, Kurum Amirlerimiz ve bir çok vatandaşımız katıldı.