GÜZEL BİR HİZAN İÇİN HER MAHALLEYE KİLİT PARKE TAŞI YAPILIYOR

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
26 Haziran 2018, 16:28 298 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatlarıyla ilçemizdeki her mahalleye kilit parke taşı çalışması yapılıyor. Zemin çalışması yapıldıktan sonra yol genişletme ve düzenleme işlemlerinin ardından kilit parke taşı döşenerek mahallelerimizin yolları daha düzgün ve güzel bir görüntüye kavuşuyor.

Belediye ekiplerimiz tarafından Yeşilova Mahallesi İlçe Stadyumu yolunda yol düzenlemesi yapılarak kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Daha güzel ve yaşanılır bir Hizan için Belediye ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81