GELECEĞİMİZİN TEMELLERİNİ YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERİMİZE URFA SIRA GECESİ DÜZENLEDİK

5 Mayıs 2018, 13:20 308 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’ nun destekleriyle, 75.Yıl İMKB Abidin İnan Gaydalı Kız Yatılı Bölge Ortaokulunda ilçemiz öğretmenleri için Urfa’ ya özgü sıra gecesi düzenlendi.

Düzenlenen programa yoğun katılım sağlayan öğretmenlerimiz, türkülerini seslendiren sanatçılarla birlikte türkülere eşlik edip halay çektiler. Sayın HAMİTOĞLU’nunda eşlik ettiği halaya kurum amirlerimizde katılarak renkli görüntülerin çıkmasına neden oldular.

Sahnede yapılan çiğ köftenin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Urfa Sıra gecesi öğretmenlerin büyük beğenisini kazandı.