DAHA MODERN BİR HİZAN İÇİN ORTA REFÜJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

28 Haziran 2018, 11:17 126 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatlarıyla ilçemizin daha modern ve estetik bir yapıya kavuşması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Belediye ekiplerimiz tarafından ilçe merkezindeki caddede orta refüj çalışmaları yapılıyor.

Göreve başladığı günden itibaren ilçeye birçok yenilik kazandıran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili HAMİTOĞLU, hizmetlere ara vermeden devam ediyor.

Başkan HAMİTOĞLU yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “İlçemizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız, hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, parke ve birçok alanda çalışmalarımız da büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan modern ve çağdaş bir Hizan olmasıdır” dedi.